Σχετικά με εμάς

Σχετικα με εμάς

Γκαλερί του Νότου Καψιώτης 1959

Διαθέτοντας περισσότερα από πενήντα πέντε χρόνια εμπειρίας η οικογένεια Καψιώτη  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας υποδέχεται στον ιστότοπο της "Γκαλερί του Νότου".

Η ενασχόληση του ιδρυτή Γιάννη Καψιώτη με την τέχνη, ξεκινά το 1959, που μαζί με τον αδελφό του Γιώργο ανοίγουν στον Πειραιά τη "Γκαλερί Καψιώτη".

Η αγάπη κι η εμπιστοσύνη του κόσμου οδηγούν στη δημιουργία ενός ακόμη χώρου στην Αθήνα το 1963. Το δε 1968 έρχεται κι η καταξίωση, με τη συνεργασία με τη "Φίνος Φιλμ" σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων "γοργόνες και μάγκες", "η αρχόντισσα και ο αλήτης", "ξύπνα Βασίλη", "η ωραία του κουρέα", "μια τρελλή... τρελλή... σαραντάρα".

Το 1992 δημιουργείται η "Γκαλερί του Νότου" από τον Γιάννη Καψιώτη μαζί με τη γυναίκα του Κατερίνα, σε ένα νέο χώρο 280τμ στον Πειραιά. Στο νέο αυτό χώρο, διοργανώνονται εκθέσεις πολλών  καταξιωμένων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων των Π. Πρέκα, Σ. Σορόγκα, Ο. Ζούνη, Γ. Αδαμάκη, Κ. Καμπαδάκη, Θ. Παπαγιάννη.

Το 1997 εισέρχονται δυναμικά στο χώρο οι υιοί του Γιάννη και της Κατερίνας Καψιώτη, Ηλίας και Νίκος, δημιουργώντας ένα επιπλέον χώρο, στα νότια προάστια, στη Γλυφάδα.

Η γνώση, η εμπειρία, κι η αγάπη της οικογένειας Καψιώτη για την τέχνη, τους καθιστούν έμπιστους βοηθούς σας στην επιλογή και αγορά έργων τέχνης.

X