1966, Γεννήθηκε στην Αθήνα
1984 – 1992, Σπούδασε ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts (εργαστήριο Antonio Segui) στο Παρίσι
1991 – 1992, Εργάστηκε με τον Αλέκο Φασιανό ως βοηθός σκηνογράφου στις παραστάσεις των «Ορνίθων” του Αριστοφάνη (Μοντέρνο Θέατρο, Επιδαύρια) και «Οδυσσέα γύρισε σπίτι” του Ι. Καμπανέλη (Θέατρο Τέχνης, Φεστιβάλ Αθηνών)

Σχόλια:
Αλέκος Φασιανός
η ζωγραφική ελευθερία

Στο πέρασμα των χρόνων, η κάθε στιγμή της έμπνευσης είναι διαφορετική. Όμως εκφράζει την ίδια αλήθεια. Και είναι αυτή η στιγμή η απόλυτη έκφραση της ελευθερίας. Αλλά αυτό είναι το δύσκολο. Να εκφράζεσαι ελεύθερα. Αυτό κατακτάται με αγώνα. Ελευθερία δεν είναι να κάνεις πράγματα ανώφελα και ανεξέλεγκτα. Ο Χαδούλης, ζωγράφος ανήσυχος, καταφέρνει μέσα από την δικιά του αναζήτηση να βρει την ελευθερία του. Τα χυμώδη με χρώμα και φως φυλλώματα και τοπία του, καταγράφουν με τον δικό του τρόπο την πραγματικότητα. Και είναι ζωγραφισμένα με πεταχτές πινελιές λες και γίνανε μόνα τους. Αυτό το σπουδαίο. Το αχειροποίητο. Και ο κόσμος όλος, δημιουργήθηκε χωρίς χέρια. Αυτόματα.
Ο Χαδούλης με αυτές τις ζωγραφιές του στο χαρτί, μας δείχνει την ελευθερία του. Με τρόπο μεθυστικό και θείο, με το πινέλο του, με λίγα χρώματα, τα βασικά, μας ζωντανεύει τους αγγέλους που έρχονται από τον ουρανό. Φύλλα και λουλούδια, καρέκλες, φίλοι στην θάλασσα και υπαίθριες πέργκολες. Όλα αυτά με γρήγορη, σίγουρη κίνηση. Γιατί μόνον έτσι συλλαμβάνεται η αλήθεια. Διαφορετικά χάνεται. Ο Χαδούλης κατέχει τον δρόμο για τον στόχο του. Εύγε για την ζωγραφική σου!